NBA PLAY-OFF GÜNLÜKLERİ

Minnesota Timberwolves son şampiyonu devirdi

Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets eşleşmesinde sonuç 4-3 Minnesota üstünlüğü bitti. Son maçta 3. çeyreğe kadar Jokic ve ekibi üstün bir performans göstermesine rağmen son çeyrekte üst üste üçlüklerle maçı çeviren Minnesota Batı konferansı finallerinde Dallas Mavericks ile eşleştti.

 



Luka sakat ama güçlü

Luka Doncicli Dallas Mavericks, Shai Gilgeous-Alexanderlı Oklahoma City Thunder’ı 4-3 ile saf dışı bıraktı. Kyrie Irving’in katkıları ve Luka Doncic’in 20 sayı, 10 asist, 10 ribaunt katkısı ile maçı son saniyede çeviren Mavs, maçı 117-116 kazanarak Denver Nuggets ile konferans finallerinde eşleşti.

 


Indiana Pacers son maçta acımadı

Indiana Pacers ilk 5’inin hepsi 10 sayı üstü performans göstermesi ile son maçta maçı 130-109 New York Knick karşısında büyük bir farkla kazanmayı bildi. Serilerde 4-3 kazanarak doğu konferansı finalinde Boston Celtics ile eşleşti. Maçta New York Knicks tarafında önemli oyunculardan olan Jalen Brunson, maç esnasında sol eli kırıldığı için maça devam edemedi.

 


Boston Celtics çok tehlikeli geliyor

Boston Celtics- Cleveland Cavaliers eşleşmesinde 4-1 kazanarak adını konferans finallerine yazdıran Boston çok iddialı ilerliyor. Cleveland Cavaliers tarafında Donovan Mitchell’ın olmayışı ise Cavs tarafını çok olumsuz etkiledi. Donovan Mitchell’ın takasını isteyeceği iddiaları ortaya atıldı.

 


Konferans finaller eşleşmeleri

 

Boston Celtics - Indiana Pacers

 

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves

Yorum Gönder

0 Yorumlar