NBA PLAY-OFF GÜNLÜKLERİ

 

Normal sezon ödülleri verildi

Amerikan Basketbol Ligi'nde Minnesota Timberwolves formasını terleten Rudy Gobert, yılın savunma oyuncusu seçildi. Amerikan Basketbol Ligi'nde San Antonio Spurs forması giyen Victor Wembanyama, 2023-2024 sezonu yılın çaylağı ödülünün sahibi olurken Denver Nuggets'da top sektiren 29 yaşındaki Sırp yıldız Nikola Jokic ise 2023-2024 sezonu 'En Değerli Oyuncu' (MVP) ödülünün sahibi oldu. Daha önce 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında MVP ödülünü kazanan Jokic, üçüncü kez MVP seçilerek bu başarıyı yakalayan dokuz oyuncu arasını adını yazdırdı.

 



Dallas şaşırtmaya devam ediyor

Oklahoma City Thunder ile eşleşen Dallas Mavericks, 3. maçta durumu 2-1 yaparak dikkatleri üzerine çekti. Güçlü bir kadrosu olan Oklahoma City Thunder bu eşleşmenin favori takımı olarak görülüyordu. Öte yandan Dallas Mavericks’te ise Luka Doncic ve Kyrie Irving’in performanslarının üstüne beklenmedik bir çıkış yakalayan PJ Washginton, Dallas kanadında hem heyecan yarattı hem de kupaya göz diktiklerinin sinyallerini verdi.

 


Mvp Jokic, Timberwolves’in hızını kesti

Anthony Edwards’ın liderliğinde Denver Nuggets’a karşı tam gaz ilerleyen Minnesota Timberwolves’ün hızını Nikola Jokic kesti. Seride durumu 2-1’e getiren Denver Nuggets kendi sahasında seyircisini üzmedi.

 

Knicks-Pacers eşleşmesi gözlerden uzak bir hikaye

New York Knicks ve Indiana Pacers eşleşmesi kendi içerisinde her maç dikkat çekmeye devam ediyor. Pacers eşleşmede durumu 2-1 yaparken, New York Knicks’te Jalen Brunson ise olağanüstü performansı dikkat çekti.

 


Boston, Donovan Mitchell’dan rahatsız

Boston Celtics-Cleveland Cavaliers eşleşmesinde seri 2-1 Boston üstünlüğünde devam ediyor.

Fakat Cavs cephesinin tehlikeli silahı olan Donovan Mitchell’ın performansı Boston Celtics’i rahatsız etti. 106-93 Boston üstünlüğü ile biten son maçta Donovan Mitchell’ın 33 sayılık performansı dikkatlerden kaçmadı.

 


Konferans yarı finaller eşleşmeleri sonuçları

 

 Boston Celtics 2-1 Cleveland Cavaliers

 

Dallas Mavericks 2-1 Oklahoma City Thunder

 

Denver Nuggets 1-2 Minnesota Timberwolves

 

Indiana Pacers 1-2 New York Knicks

Yorum Gönder

0 Yorumlar