NBA PLAY-OFF GÜNLÜKLERİ

 

Konferans yarı finalleri başlıyor

Dallas Mavericks, Kyrie Irving ve Luka Doncic’in çabaları ile Los Angeles, Clippers’ı seride 4-2 geride bırakarak batı konferansı yarı finallerini erken başlattılar. Clevland Cavaliers’ta Donovan Mitchell liderliğinde Orlando Magic’i serilerde 4-3 geçerek resmi olarak doğu konferansı yarı finallerini başlama işaretini verdiler.

Boston rahat geçti

Boston Celtics, Miami Heat’i serilerde 4-1 geçerek doğu konferansı finallerine ismini ilk yazdıran takım oldu. Jayson Tatum liderliğinde ki Boston, Miami’nin yıldızı Jimmy Butler’ın yokluğunu iyi değerlendirerek Play-Off'lara veda ettiler.

Clippers’ın yüzük hayallerini Kyrie başka bahara bıraktı

Los Angeles Clippers’ın büyük üçlüsü ve hiç yüzük sahibi olmayan Russel Westbrook, James Harden, Paul George’un yüzük hayallerini son maçta Kyrie Irving üstün çabaları ile batırdı. Clippers’ı Play-Off'lardan 4-2 seri ile elemeyi başardı. Dallas Mavericks ise Batı Konferansı birincisi Oklahoma City Thunder ile eşleşti.


Kral James Olay-Off'lara veda etti ortalık karıştı

Denver Nuggets Play-Off'larda Los Angeles Lakers’ı 4-1 yenerek seride bir üst tura yükseldi Denver Nuggets bu sonuçla Minnesota Timberwolves ile eşleşirken Lakers cephesinde tüm oklar Lakers koçu Darwin Ham’a döndü. Lakers yönetimi LeBron James’i elde tutmak için Darwin Ham’ın görevine son verdi. gelecek sezon için hazırlıklarına hemen başlayan Laker yönetimi, LeBron James’i iki sene daha oynaması için maksimum kontrat önerdi. Bu sezon NBA draftlarına katılacak olan oğlu Bronny James’i takıma katmaya hazırlanıyor. Öte yandan LeBron Jamesin isteği üzerine Atlanta Hawks’ın yıldızı Trae Young’ı da takıma katmayı hedefliyor.


Anthony Edwards yine ortalığı yakmaya devam ediyor

Minnesota Timberwolves ile Denver Nuggets maçı oynandı. Maçta yine ortalığı yakan Anthony Edwards maçta öne çıkan oyuncu oldu ve Denver’ı yenerek seride durumu 2-0’a getirdi. Denver cephesinde Nikola Jokic ve Jamal Murray’ın çabaları maçı kazandırmaya yetmedi. 


Konferans yarı finaller eşleşmeleri

 Boston Celtics - Cleveland Cavaliers

Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder

Denver Nuggets(0) – Minnesota Timberwolves (2)

Indiana Pacers(0) – New York Knicks(1)

Yorum Gönder

0 Yorumlar