NBA PLAY-OFF GÜNLÜKLERİ

 Anthony Edwards idolünü süpürdü

Play-Off’larda ilk elenen takım Phoneix Suns oldu. Phoneix Suns’ın büyük üçlüsü olan Kevin Durant, Devin Booker, Breadly Beal ile Phoneix Suns hesaba katmadıkları Anthony Edwards’a karşı gelemeyerek serilerde 4-0 yenilerek adeta süpürüldüler. Genç Yıldız Anthony Edwards verdiği bazı geçmiş demeçlerde idol aldığı oyuncuyu Kevin Durant olduğunu söylemişti. Edwards idolüne tatsız bir hediye vererek bir üst tura Minnesota Timberwolves’u taşıdı. Bu sonuçla üst tura çıkan ilk takım Minnesota oldu.


Mavs ve Clippers cephesinde işler kızışıyor

Dallas Mavericks ve Los Angeles Clippers seride durumu 2-2 yaptı. İlk maçı Clippers James Harden ve Russel Westbrook’un inanılmaz performansı ile kendi evlerinde 1-0 öne geçerken ikinci maçta Dallas tarafında Luka Doncic ve Kyrie Irving ikilisi seriyi 1-1’e getirdi. 3. maçta Dallasın evinde oynanan maçta P.J Washington’ın Kyrie ve Luka ikilisine katılması ile birlikte seride 2-1 öne geçtiler. Ardından sahneye çıkan James Harden ile Paul George gösterdikleri üstün performans ile seriyi 2-2 ye çıkardılar.

 

Kral James ben kendimi süpürtmem dedi

Denver Nuggets ve Los Angeles Lakers eşleşmesinde acil durum zilleri Los Angeles Lakers için çalıyor. Seride 3-0 geriye düşen Los Angeles Lakers’ı LeBron James ipleri eline alarak Anthony Davis’in yardımı ile durumu 3-1’e getirerek süpürülmekten son anda kurtuldu. Nikola Jokic ve arkadaşlarının üst tur hayalleri 5. maça uzadı.

 


Giannis Olmadan Bucks’ın işi çok zor

Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers eşleşmesinde Bucks zor durumda. Damian Lillard’ın çabaları seriyi sadece uzatmaya yetti. Peacers seride durumu 3-1 yaparak turu atlama hedeflerini 5. maçta tamamlamak olduğunun sinyallerini verdi. Bucks’ın Yunan Yıldız Giannis Antetokounmpo’nun oynama durumunun belirsizliği ise hala devam ediyor.


Play-Off Maçları Seri Sonuçları

New Orleans Pelicans 0-3 Oklahoma City Thunder

 Los Angeles Clippers 2-2 Dallas Mavericks

Denver Nuggets 3-1 Los Angeles Lakers

Boston Celtics 2-1 Miami Heat

Cleveland Cavaliers 2-2 Orlando Magic

Phoneix Suns 0-4 Minnesota Timberwolves

Milwaukee Bucks 1-3 Indiana Pacers

New York Knicks 3-1 Philadelphia 76ers


Yorum Gönder

0 Yorumlar