NBA Günlükleri

İlk eşleşen takımlar Dallas Mavericks- Los Angeles Clippers

Dallas Mavericks ile Los Angeles Clippers NBA play-off eşleşmelerinde 4. ve 5. sırayı kesinleştirdi. NBA play-offlarında ilk eşleşen takım Luka Doncic ve Kyrie İrving liderliğinde Dallas Mavericks ile Kawhi Leonard’lı, James Harden’lı, Paul George’lu Los Angles Clippers oldu.

Oklahoma City Thunder ile Boston Celtics rakiplerini bekliyor

Normal sezonda 1. olan Thunder ve Celtics play-in mücadelelerinden çıkacak sonuçlara göre rakipleri belli olacak. Batı konferansında 7. sıradaki New Orleans Pelicans ile 8. sıradaki Los Angeles Lakers eşleşti, 9. sırada ki Sacramento King ile 10. sırada olan Golden State Warirors karşılaşacak. Celitcs ise haftalar önceden kesinleşmiş olan birinciliği sayesinde rahat hafta geçirdi. Doğu konferansında ise play-in yapacak takımlar ise 7. sırada olan Philadelphia 76ers ile 8. sırada olan Miami Heat karşılaşacak, 9. sıradaki Chicago Bulls ile 10. sırada olan Atlanta Hawks ile eşleşti.

 


Kral LeBron yine yapacağını yaptı

Normal sezonun son maçlarında New Orleans Pelicans ile Los Angeles Lakers karşılaştı. Los Angeles Lakers 8. sırada ki yerini korumak için çıktığı maçta LeBron James 28 sayı, 17 asist, 11 ribaunt ile triple double yaparken 40 bin sayı, 11 bin asist 11 bin ribaunt barajını aşan ilk oyuncu oldu. Los Angeles Lakers maçı 124-108 kazandı.



Play-off eşleşmeleri belli oldu

Batı konferasında

Oklahoma City Thunder (1) – 8. sıra

Denver Nuggets (2) – 7. sıra (Pelicans – Lakers galibi)

Minnesota Timberwolves (3) – Phoenix Suns (6)

Los Angeles Clippers (4) – Dallas Mavericks (5)

Doğu konferansında:

Boston Celtics (1) – 8. sıra

New York Knicks (2) – 7. sıra (Sixers – Heat galibi)

Milwaukee Bucks (3) – Indiana Pacers (6)

Cleveland Cavaliers (4) – Orlando Magic (5)

eşleşmeleri gerçekleşti.





Yorum Gönder

0 Yorumlar