NBA GÜNLÜKLERİ

Luka’dan Üst Üste 7 Kez Triple-Double

Dallas Mavericks, Chicago Bulls karşılaşması Dallas Mavericks’in 127-92 galibiyeti ile sonuçlandı. Dallas Mavericks'in yıldızı Luka Doncic, 27 sayı, 12 ribaunt, 14 asistle üst üste 7 'triple-double' yaptı.


Alperen Şengün'ün Talihsiz Sakatlığı

Houston Rockets, Sacramento Kings karşılaşmasının son anlarında Alperen Şengün sakatlık yaşadı.

Rockets mücadeleyi 104-112 kazanırken Alperen 29 dakika içerisinde 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile oynadı. Sağlık durumunda ise sağ diz ve bileğinden girdiği MR sonucunda The Athletic and Stadium spor muhabiri Shams Charania açıklamasında, “Kaynaklar bana Alperen Şengün’ün sağ ayak bileğinde 3. derece bir burkulma olduğunu ve tedavisinin birkaç hafta süreceğini söyledi. Herkes rahat bir nefes aldı ancak muhtemelen bu onun için sezonun bittiği anlamına geliyor.” ifadelerini kullandı.

Onuralp Bitim’den Kısa Sürede Büyük Resital

Dallas Mavericks ile oynan maçta Chicago Bulls 127-92 mağlup olurken Onuralp Bitim, 25 dakikada 17 sayı, 5 ribaund, 1 asist ile takımının en skoreri oldu.


Doğu Konferansında Boston Celtics’ten 52. Galibiyet

Doğu Konferansı lideri olan Boston Celtics dur durak bilmiyor play-off yapmaları kesinlişmiş olmasına rağmen TD Garden'da karşılaştığı Phoenix Suns'ı 127-112 yenerek üst üste 4, toplamda da 52. galibiyetini elde etti. 43 galibiyetle Milwaukee Bucks 2. iken Cleveland Cavaliers 42 galibiyet ile 3. sırada yer alıyor

Batı Konferansında İşler Kızışıyor

Oklahoma City Thunder 118-112 skor ile Memphis Grizzlies’i mağlup ederken, Denver Nuggets ise San Antonio Spurs’u 117-106 yenerek her iki takımda 47. galibiyetlerini alırken Minnesota Timberwolves ise 46 galibiyet ile hemen arkalarından geliyor. Doğuda işler Boston tarafında rahat ilerlerken batıda ise play-off mücadelesi içerisine kalmak isteyen Dallas Mavericks ve Sacramento Kings Phoenix Suns’ın hata yapmasını bekliyor. 








Yorum Gönder

0 Yorumlar